Update

Hejsan, har inte bloggat på ett tag som ni kanske märkt !
Jag har bl.a. shoppat några dagar, varit hos älskling, varit med kompisar, planerat inför nyår, festat osv! :)
Haft en hel del för mig .
Har bland annat köpt nya skor, kavaj, massa underkläder, smycken, en ny klocka, tröjor och lite smink. Och fyfan vad jag älskar mina nya skor. Dom ska jag ha på mig på nyår :)
Lägger ut en bild på min outfit till nyår någon dag snart, min dator har kraschat som sagt, så jag kan inte lägga ut några bilder än. Pappa håller på och fixa den, så hoppas den blir bra snart !
Och angående nyår så ska vi vara hemma hos Trane och äta 3 rätters "meny" eller vad man ska kalla det. Förrätt, huvudrätt & efterrätt. Och dricka lite och umgås hela gänget. Mysigt :) Kommer bli en kanon nyår, jag känner det på mig ! 
Idag ska jag hem till Emelie och sova där. Vi ska nog hyra film eller något. Och imorgon ska vi sticka och träna spinning på Gerdahallen :D woho ! 

Men skriver mer imorgon :)
Vi hörs, ha det bra


God Jul

Om exakt en timme är det jul.
Men jag vill passa på och hälsa er alla en God jul nu innan, så jag inte glömmer det !
Så till er allihopa från mig,
God jul !



Aerobics


Tjohej
Snart ska jag in till Lund med Perre och Emelie och köra ett aerobicspass! haha, ska bli skit kul :P Hoppas det är sådär lagom jobbigt, för nu jävlar ska det svettas !
Är sjukt sugen på att köpa ett årskort där, men tänkte att man kanske ska pröva först och se om det är något kul, so here I come.

p.s. min dator har kraschat så därför jag är tråkig och inte har några bilder! haha

Hörs senare när jag kommer hem
Ciao


yepp


Talade för döva öron.


Julavslutning med HC


Vet fan inte vad jag ska skriva, jag är så jävla förbannad just nu kan jag säga er.

Iallafall, så var jag på HC idag och hälsade på och var med på deras julavslutning. Kul och se alla igen och krama om dom allihopa ! Måste erkänna att jag redan saknat dom, och ändå har det bara gått 2 ynka dagar sen jag såg dom sist :/ Skönt och se vissa från personalen igen också, må ju säga att det finns vissa personer jag inte vill se mer och hoppas att jag aldrig får se igen heller... Det finns inga ord för såna människor som dom. Såna människor borde helt enkelt inte finnas på denna jord.
Fick reda på lite saker idag också av en viss person, vilket gjorde mig riktigt förbannad.
Jag fattar inte vad vissa människor har innanför pannbenet asså.
Hur F A N kan man sjunka så jävla lågt ? 
Du borde fan skämmas ! 
Skönt att någon är ärlig iallafall och berättar hur det la till.
Fuck you.


I was wrong


Jag trodde fan inte att människor kunde sjunka så lågt.
Guess I was wrong
.


Nova idag med Louise


Glömde blogga igår eftersom det var full rulle med att göra julgodis hela dagen :) Sen kom Louise och hämtade mig på kvällen så sov jag hos henne. Vi tyckte det blev lättare så eftersom vi varit på Nova idag, så slapp hon hämta upp mig på morgonen. Men hon fick ändå köra inom mig, för att hämta upp min syster, Louise ville vara snäll och köra henne till hennes praktik i Lund, så vi gjorde det. Körde klockan 9 för att lämna henne, haha. Nova öppnade 10, så vi var först på plats, lungt och skönt ;) Blev en massa shopping, julklappar till Emelie, julklapp till pappa, julklapp till Trane och såklart julklappar till mig själv (A) och Louise köpte såklart till sig själv hon med och till sina syskon och föräldrar!
Efter shoppingen hämtade vi upp min syster igen, för hon slutade vid halv 3. Precis när vi var färdiga ;) Sen körde Louise hem oss och lite senare började jag och Perre fixa med maten :)
Och nu sitter jag här, uttråkad som fan. Men snart är det Paradise Hotel !
Imorgon ska jag åka till HC, dom ringde idag och ville jag skulle komma och äta och ha julavslutning med dom. Dessutom väntar en present till mig från alla barnen och gissa om jag är nyfiken på vad det är ?! Ska bli kul !
Hörs imorgon :)


Bye bye HC

Helt sjukt idag. Jag visste det skulle bli jobbigt, det kom fanemig en tår också. Jag kommer sakna er alla underbara barn och kollegor på HC. Speciellt Markus och Annicka, fyfan, ni är bäst. Vi var ett sånt team som alltid kommer skitbra överrens och som jobbar på bra tillsammans. Vi klickade sjukt bra helt enkelt. Ni gjorde tiden på HC värd att kämpa för. Men fyfan vad jobbigt det har varit. Inte den lättaste tiden i mitt liv precis. 
Men jag kanske ska tillbaka på fredag och vara med på barnens julavslutning. Eftersom en mamma blev skitsur för jag var tvungen att sluta, dom hade planerat något till mig och dom andra anställda. Föräldrarna visste inte ens något om att jag skulle sluta, så dom hann inte säga hej då ordentligt. Känns otroligt skönt och höra att barnen och föräldrarna blev besvikna. Så hon skulle in och skälla på rektorn! haha, good enligt mig ;) Men vi får se hur det blir :) Jag kommer iallafall och hälsar på dom någon dag !

Annars har jag bara städat idag, hjälpt mamma och nu städar jag på mitt rum också! Behöver rensa lite :P haha.
Imorgon ska jag göra pepparkakor med mamma eftersom hon är ledig och jag är arbetslös ! It really sucks.



Men vi hörs
Puss


Måndag


Har knappt gjort något idag mer än att först jobba och sen efter jobb stack jag och Perre och köpte massa glass som jag ska ha på fritids imorgon. Blev 4 byttor glass och 2 byttor med laktosfri glass och 3 burkar strössel ! haha :P En jävla massa alltså. Dom är hur många som helst på HC fritids. Anledningen till att dom ska få glass är för att det är min sista dag där. Ska sluta jobba där. Ska bli skönt på ett sätt, eftersom det varit så dålig kommunikation osv, men kommer kännas jävligt jobbigt med tanke på barnen. Dom är verkligen så härliga och goa allihopa, och dom kommer hela tiden och säger att dom inte vill jag ska sluta. Usch, jag hatar sånt här. Att säga hejdå är sjukt jobbigt. Jag kommer sakna dom allihopa.

Nu sitter jag och syrran och kollar Svenska hjältar på tv 4. Sjukt bra program.
Sen ska jag duscha och efter det blir det Paradise hotel.


 & jag vill utomlands, jag vill vara brun igen, jag vill göra äventyr och ha det gott!
jag vill, jag vill, jag vill!
bilden är från Grekland förra året.

Vi höres

 


Söndag


Varit och handlat nytt smink och en julklapp till älskling idag i Malmö. Stack dit med pappa, som körde, syster och storebror. Riktigt bra med saker där. 
Hoppas Linus blir glad för det jag köpt, själv tyckte jag det var svinläckert iallafall! Så det hoppas jag han också tycker :D
Efter Malmö åkte vi hemåt och sen gjorde jag och storebror maten :) Sen kom Louise och hämtade upp mig för vi skulle göra tidrapporten för lönen som tränare. Den skulle lämnas in idag och vi hade inte hunnit göra den, så vi satte oss och gjorde den tillsammans. När vi gjort det färdigt körde Louise mig hem och nu sitter jag här !
Jag är så jävla trött i huvudet idag, det är helt galet. Paradise hotel idag iallafall, gött. 

Och jag saknar min Linus, redan :( Han kom hit här igårkväll och sov här till idag. Sen tog han tåget hem när jag åkte till Malmö, för han skulle på kalas hos sin kusin. Tack för dessa 2 dagar, har varit underbart att ha dig här !
Jag älskar dig <3



Sound of music

Dagens låt:

 Leona Lewis - Happy



Idolkväll

Tack för en mycket trevlig och rolig kväll igår!
Jag var ju som sagt hemma hos Tobias, med Emelie, en som hette Emil och Tobias såklart :)
Vi kollade på idol och åt tacos till, mums. Och efter det åt vi glass. 
Louise och Jacob kom och hämtade mig och Emelie vid halv 1 ungefär, så åkte vi och lämnade Jacob och sen hämtade vi upp Pernilla och sen åkte vi hem.
hahaha, sjukt rädda blev vi när en bil förföljde oss till Lödde. Började med att bilen körde om oss skitsnabbt, sen en bit längre fram på vägen börjar dom köra skit sakta, så Louise fick spel och tutade. Så trodde vi först det var en civilare, men eftersom bilen kört om oss skitsnabbt innan så kunde det inte vara det. Så vi körde in på vägen mot Jacob och dom kör efter,sen in på en annan gata och dom kör fortfarande efter. Sen fortsatte dom så tills vi körde in i en vändzon och riktade ljusen rakt in i deras bil och såg att det var en massa killar och en brud i bilen! hahaha, vilket liv på en fredagsnatt och köra efter någon så bara? Aja, sen körde vi tillbaka ut från gatan och körde en massa gator ut mot stora vägen, och då svängde dom åt ett annat håll. Haha :P

Idag ska jag äta ute med släkten och familjen, sen ska vi spela julklappsspelet hemma hos Sofie och Benny, min farbror och hans tjej. Hoppas jag får mest paket! haha :D
men vi hörs senare, nu måste jag börja fixa mig. 

Du tappade nog glöden någonstans..

Puss & kram
 


Center Syd


Gick till Center Syd efter jobb idag och handlade julklappar själv, det blev julklappar till mamma, syster och storebror :) Hittade inget till pappa och inget till lillebror så det får jag ta en annan dag. Och jag hittade inte heller några 2 paket för 100, som jag ska ha på lördag. Typiskt. Så får väl sticka och se om jag hittar något imorgon.
 Dock hittade jag en spetslångärmad tröja, örhänge, ett par vantar och en ansiktsmask till mig själv. Gött.
Imorgon ska jag reklamera mina 2 par stövlar, sånt jävla skit. Går sönder efter 2 månader. Skopunkten suger. Ajja, pappa ska hämta mig direkt efter min stängning på jobb, sen sticker vi dit och får skitet bytt.
Sen ska jag hem till Tobias i Limhamn och vara med han, Emelie och kanske tvillingarna :) Vi ska äta tacos och kolla på idolfinalen ! Sjukt kul ska det bli :D 


Jag börjar tröttna på din stil.


Nu ska jag krypa ner till kojs !
Godnatt
Ciao


Julbord


Har inte hunnit skriva något inlägg tidigare idag eftersom det var lite bråttom efter jobb. Har varit på julbord med jobb idag i gamla vikingabyn, det började klockan 6 och jag slutade halv 5. Var hemma vid 5 och sen blev jag hämtad av Thomas och Markus vid halv 6. Så det var snabba ryck.
Men det var mycket trevligt och mycket god mat var det också där. :)
Var väl hemma vid halv 10 igen, så då blev det duschen direkt. Eftersom alla mina kläder bara luktade rök, för vi satt i ett "vikingahus" med brasa. Röken sätter sig verkligen i kläderna och i håret ! usch säger jag bara..Aja, nu är det borta iallafall :)
Nu sitter jag och tittar på So you think you can dance med syster, love it !
Och imorgon ska jag och Louise shoppa julklappar direkt efter jag jobbat :D

Hörs imorgon
 
 


Julgodis

Tjena tjena !
Idag slutade jag jobba vid 4 så då kom Louise och hämtade upp mig, för vi skulle sticka och fixa nya ppiller båda två. Det blev iallafall bara jag som fick fixat, för dom var ju sega som faaan ! Vi fick sitta och vänta i 1 timme och en kvart på att bara jag fick gå in. Herregud, så dåligt. Efter det följde jag med Louise hem för att sätta på hennes lösögonfransar till hennes uppvisning. Sen körde hon mig hem när hon stack till uppvisningen.
Väl hemma så blev jag skitsugen på att sola, så jag stack och gjorde det medans mamma handlade lite ingredienser till julgodis. Sen blev det julgodis för hela slanten :D haha, suttit där ända sen jag kom hem till nu nästan, skitkul !

men nu ska jag fixa lite,
hörs


Dansuppvisning

Varit och kollat på Louise dansuppvisning nu ikväll, började vid 7 och var slut vid 9. Det började brinna i ovanvåningen i värdshuset, så larmet gick i Kävlinge teaters lokal. Så vi fick utrymma mitt i ett uppträdande. Typiskt. Efter ca 10 min kom brandkåren och släckte branden. Sen fick vi gå in igen och titta färdigt på resten :) 
Uppvisningen var riktigt grym, att en dans kan väcka så många känslor, det är helt ofattbart. Sinnes, det gjorde ni alla bra !
Fick gå i rask takt hem sen för att inte missa så mycket av Paradise Hotel. Men jag hann iallafall se hälften. Fast det hände inte så mycket kul ändå.
Har nyss duschat och tänkte gå och lägga mig nu :)
Jobb imorgon ju, som vanligt , så godnatt och sov gott !


You never know


Om det är något som skrämmer mig mest,
så är det tanken på att man aldrig riktigt vet.



Älsklings födelsedag <3


Idag är det ingen vanlig dag för idag är det älsklings födelsedag, hurra hurra hurra !
Grattis älskling, 19 år :)
och han blev jätteglad för mina presenter :D
Dessutom vann han på 2 av trisslotterna som han fick av mig, 25 kr på en och 50 kr på en annan!

Aja, nu blir det kalas för full rulle !
Hörs senare :)

Uppvisning


Uppvisningen idag gick svinbra. Satte allt perfekt på tumbling, men missade ett litet litet danssteg i vår Michael Jackson dans :D Men det syntes nog inte så mycket ändå, så det gör inget :D Småtjejerna var också jätte duktiga och gud så nervösa dom var. Kommer själv ihåg hur nervös man var när man var mindre och skulle uppvisa för första gången, men jag blir nästan lika nervös fortfarande. haha ! :)
Nu sitter jag hemma hos älskling, vi myser och tittar på Robinsson. Imorgon fyller han 19 år ! Och då ska han få några saker som jag tror han kommer bli mycket glad över. Hoppas jag iallafall :D Får se imorgon, haha.

Hade inte tid och skriva vad som hände igår för Louise och Emelie hämtade upp mig direkt efter jobb, sen stack vi hem till Louise. Där snackade vi om lite allt möjligt och sen åt vi mat. Efter det stack vi vidare till Maria, Emelies kompis :) Vi kollade på idol och åt morötter, gurka och dippa! Skit trevligt må jag säga. :D och Tove åkte ut, YES !

Men nu ska jag ge mitt hjärta lite mer uppmärksamhet :)
Så ni får ha det bra sålänge.
Ciao



Yeaah

Wohoo, det fixade sig idag, äntligen !

Sitter och tittar på mammas pojkar, det var ett tag sen man såg det . Och nu är dom bara några tjejer kvar som jag förstår det som, men kan undras vem det är .. Man får man ju bara se deras dejter nu.
Efter jobb var jag tränare, det var sista träningen för terminen innan juluppvisningen. Så jag, Louise och Jenny, som leder gruppen, fick vars 3 presenter som tack för terminen :) Fick ett jättefint stort vitt ljus med ett rött sidenband knutet runt, en dumleask med mixade dumle i och en After Eight ask. Dom är för söta ! Choklad är ju faktiskt inte godis, så det äter jag. Men jag har inte ätit godis på ett år snart. Wohoo ! Inget lösgodis eller godis på ett år, det är fanemig grymt. Jag trodde aldrig jag skulle klara mig utan godis, men vill man så går det ;)

Fredag imorgon, yeah ! 
Men har dock fullt upp i helgen, om det är bra eller dåligt det vettifan det :D 
Men kommer nog bli en kul helg iallafall och kommer sova gott på söndag !

Ajja, nu ska jag fortsätta titta på mammas pojkar och sen duscha,
Vi hörs !


Gymnastikträning :)


Måste säga att ni verkligen är dåliga på att kommentera..
Många som läser, men få som kommenterar. 

Idag skulle jag fått reda på svaret, men får det på måndag istället. Nervös..
Dagen har gått skit bra, var först och jobbade, sen direkt efter jobb kom Louise och hämtade mig :) Vi körde till Korsbackahallen där vi skulle träna lite med Minitruppen inför juluppvisningen. Det gick SVIN bra rent ut sagt. Riktigt grymt kändes det. Det kommer bli toppen på juluppvisningen, jag känner det på mig ! Vi körde en massa varv, men jag tror att jag ska köra rondat-flickis eller rondat-salto som bakåtvarv och framåtvarv blir det nog handvolt frivolt. Vi filmade dessutom när vi körde 2 varv, haha :D nice, frågar ni så kanske jag lägger upp det till er så ni får se! ;)


(bild från träning i lugi för ett tag sen.)

Efter träningen stack jag hem och lagade mat, ris & kyckling ! mumma. Och snart ska jag in i duschen :)
Ikväll är det ju Paradise Hotel och So you think you can dance ! Jag bara älskar dom programmen. Speciellt So you think you can dance uttagningarna, haha, vissa är bara så roliga. Medans vissa är sjukt grymma ! hade ju inte varit fel och vara så grym..

Ajja, vi hörs !
Sköt om er


1½ år idag !


Idag har jag och älskling varit tillsammans i 1½ år, fan vad tiden går snabbt.

Jag älskar dig så fruktansvärt mycket Linus.
01-06-08  
En dag jag alltid kommer minnas.



Slutade jobba vid 4 idag, och vid bussen så träffade jag en skit trevlig tjej, som hette Alissa :) Vi pratade om allt möjligt, haha, det började med att hon fråga mig om det gick någon buss till Lund från hållplatsen. Och det gick bara en som skulle gått efter 45 minuter, så hon tog bussen med mig till Kävlinge istället, och sen tåget till Lund. För det gick snabbare kom vi fram till. Bussarna går ju så fruktansvärt dåligt i lödde. En gång i timmen, helt hopplöst.
Vi pratade bland annat om högskolan, hon berättade lite om hur det var och så. Eftersom jag inte vet om jag vill eller ska plugga vidare. Men det lät ändå inte så svårt, men vi får se.
Nu sitter jag bara här och har tråkigt.
Ska nog ut en runda sen med Louise, antingen jogga eller promenad. Nice.


I deserve better than this.. 





RSS 2.0